Onze Passie

Neem een kijkje in de werkplaats van Van der Velden interieur en timmerwerken en u voelt het direct: de concentratie, het handwerk, de liefde voor het hout. Anton van der Velden werkt er samen met een team van mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

Vakmanschap en kwaliteit staat bij ons voorop. De klant heeft recht op een duurzaam product, die met uiterste precisie is gemaakt en aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dankzij onze brede kennis in het meubelvak en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen kunnen we deze kwaliteit altijd garanderen. Als jong, dynamisch en ambachtelijk timmerbedrijf vinden we het te allen tijde van groot belang om dicht bij de klant te staan. We maken gebruik van korte lijnen en één aanspreekpunt.

Maatwerk

Wij verzorgen het gehele proces; van ontwerp tot plaatsing. Een ontwerp voor maatwerk in uw interieur begint met een goed gesprek. Wij willen u graag iets beter leren kennen. Natuurlijk willen we weten in welk huis u woont. Maar we willen ook weten waar u geïnteresseerd in bent, waar u zich prettig bij voelt en welke wensen u heeft. Vanuit deze wisselwerking ontstaat er een idee voor een boekenkast, erkerbank of kamer en suite. Dat kan zijn in de jaren 30 stijl of het wordt juist een strakke vormgeving, voorzien van details die passen bij uw huis. Wij verzorgen het gehele proces; van ontwerp tot plaatsing. Of het nu gaat om een kast, tafel, slaapkamer, badmeubel of zelfs een hele keuken, alles is mogelijk: van klassiek tot aan modern, op de traditionele manier met de hand gemaakt.
meer

Kasten

Zoekt u een kastenwand precies op maat?
Op de plaats die u wilt? In de kleuren van deze tijd of klassiek. Er is volop keuze. Schuifdeuren, praktische interieurs, maar met als grootste voordeel dat ze precies op maat worden gemaakt. Hoekkasten, inloopkasten, inbouwkasten, kantoorkasten, ladekasten, dress-up kasten, move kasten, woonkamer kasten en zelfs kasten onder een schuine kap, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

U heeft de beschikking over een enorm scala aan kleuren, systemen, materialen en kastindelingen, die u eindeloos kunt combineren, totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. De keuze is groot, zodat u altijd de passende oplossing vindt. U kunt bijvoorbeeld uw kastinterieur voorzien van lades op maat of van ladefronten in dezelfde kleur als uw schuifdeuren.

meer

Keukens

De keuken wordt vaak omschreven als de ziel van het huis. Het is dus heel belangrijk dat deze ruimte aan uw wensen voldoet.
meer

Badmeubels

Badmeubels van onverslaanbare kwaliteit, geheel ontworpen naar uw wens en met zorg geproduceerd door mensen die houden van hun vak.

meer